"Életünk minden pillanatában egyik lábunk a tündérmesék földjén, másik lábunk pedig a mélységes szakadék szélén áll."

2010. február 18., csütörtök

Egy jó barátnő története: Az igaz szerelem

 
Az igaz szerelem.
|írta: LoloPop WEuGirl|
Egy őszi napon egy fiú és egy lány egymásba szerettek. Kapcsolatuk azonban nemvolt problémamentes , ugyanis a lány annyja ellenezte a kapcsolatukat. Ezért a lány és a fiú minden nap egy titkos búvóhelyen találkozott, úgytűnt működik ez a terv s titokban marad szerelmük.
De mint minden titokra erre is fényderült . A lány annyja megtudta a csavargást és eltiltota a fiútól.
De a lány nemnyugodott s másnap ismét találkozott a fiúval.
Csókkal búcsúztak el  s már a következő titkos találkozót is megbeszélték, mielött elváltak volna egymástól a fiú egy gyöngysort adott a lánynak majd útjaik elváltak.
A lány sikeresen hazaért de a fiút baleset érte.
A lány hirtelen rosszul lett szívébe mintha kést szúrtak volna érezte hogy a fiúnak baja esett.
Futott ahogy csak bírt , egyre gyorsabban és gyorsabban de hirtelen megállt s reszketett .
Meglátta a fiút aki vérbefagyva feküdt a földön . A fiúra hajolt ölelte csókolta beszélt hozzá meghalgatta a szívverését és úgyhalotta még él. Újraélesztette a fiú felnyitotta szemét s a lányra nézett akinek könny csordult arcán . Megfogta a kezét s ezt mondta neki: - Most elmegyek, ne sírj utánam hidd el jókezekbe kerülök és újra találkozni fogunk.  Majd lehunyta szemét. A Lány tudta hogy meghalt a fiú s hiába kérte a fiú hogy ne sírjon nemtudott uralkodni magán s zokogni kezdett a fiú holttestét ölelte s reszkezve borult rá. Annyja rátalált a lányra s elkeseredve látta hogy a lány mennyire szerette a fiút !
Ekkor jött rá arra hogy milyen az igazi szerelem .
A fiút eltemették s a lány nembírt magányosan élni .
Egy hónap elteltével a lány a fiú sírjához indult, de útközben rosszul lett pont azon a helyen ahol a fiú meghalt.  Összerogyott s a földre zuhant  . Arcán mosollyal s könyel halt meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése